Populära skraplotter

Idag är det enormt populärt att spela skraplotter och skraplottsspel online. Du hittar skraplotter på nästan alla onlinecasinon och det finns dessutom flera spelsajter som har just skraplotter som sitt stora flaggskepp. Detta i grunden enkla spel har verkligen stigit till toppen av de mest spelade spelen i hasardvärlden och det finns massor av olika roliga och spännande varianter att välja mellan. Att spela skraplotter online är långt ifrån den gamla hederliga papperslapp du köper och skrapar i butik. Eftersom att dem är virtuella finns det nästan ingen ände på hur mycket man kan variera dem i utseende och sätt att interagera med dem. Du kan spela skraplotter och skrapspel i 3D som är otroligt läckra i sin design och ger en härlig spelkänsla. Bäst av allt är kanske att det oftast är extremt mycket större chans att vinna på skraplotterna online och att vinstsummorna ofta är större.

Topplista

Nu tänkte vi presentera några av de absolut populäraste skraplotterna som finns online för tillfället. Alltså de lotter som köps och spelas mest om man tittar på alla de som erbjuds på spelmarknaden du har i din dator.

3WOW – Detta är den helt klart populäraste skraplotten online just nu och har varit det under väldigt lång tid. Kanske för att den är så enkel att förstå och har så stora vinstchanser. Har du tur kan du vinna så mycket som 55 tusen kronor i månaden under hela 15 år. Det är bara att välja en lott bland dem som presenteras i rutan och sedan skrapa med det virtuella skrapverktyget eller skrapa alla på en gång. Får du fram tre lika nummer under skrapfälten så vinner du!

7 Gold Scratch – Även denna skraplott är enormt populär och har ganska mycket gemensamt med 3WOW. Den har en enkel uppbyggnad och är en skraplott för alla, du skrapar nio fält på lotten som sitter ihop. För att vinna gäller det att du skrapar fram tre stycken 7:or eller tre lika belopp. Här kan du ha turen att skrapa fram så mycket som en miljon kronor och vinstchanserna är bra, minst en av tre lotter är en vinstlott och det kostar bara ynka 20 kronor att köpa en lott.

World Toto – Gillar du fotboll? Då är World Toto verkligen en spännande skraplott för dig. Och även om man inte är expert på spelet så har chansen att vinna hela 2 miljoner kronor! Det gäller att sätta 1, X eller 2 som resultat på 15 olika matcher och du kan spela upp till tre olika ”system”. Spelar du på Oddset eller något av de tipsspel som finns kommer du garanterat att känna igen dig. Ja, det här är verkligen en skraplott för dem som älskar fotboll och spel.

Neighbour$ – Här skrapar man nio olika fält på en riktigt snyggt designad lott där grannarna kan ge dig en megajackpot. För att vinna gäller det att skrapa fram tre likadana grannar och lyckas du dessutom skrapa fram en ”baby wild” symbol kommer du garanterat att vinna. Den största vinsten på denna färgglada skraplott är 2 miljoner kronor.

Max Win – Detta är den femte och sista härliga skraplotten vi vill presentera för dig just nu. Även detta är en relativt enkel skraplott om man jämför med de andra som finns online men den är riktigt spännande. Spelar du skraplotten Max Win kan du ha turen att vinna hela 100 000 euro direkt på skrapet. Lotten kostar 2 euro att köpa och när du köpt en lott är det bara att skrapa, antingen med skrapverktyget eller genom att klicka på den knapp som skrapar alla fält på en gång. Något som är lite extra roligt med hur man skrapar Max Win är att man ska slå på en sköld med en klubba eller ett svärd. När man gör det så kommer den sköld man slagit på att rotera och visa ett belopp. För att vinna gäller det, inte helt oväntat kanske, att få fram tre lika belopp.