Andra lotter

Om du är ute efter att vinna både pengar och prylar kan du köpa någon av nedanstående lotter. Det är inte bara skraplotter som skapar spänning och som ger fina vinster.

Bingolotto

Bingolotto är en stor försäljningssuccé sedan 20 år tillbaka. Bingolotten köper du inför myskvällen framför TV:n och du får tre bingotillfällen under en kväll. Om du får bingo kan du vinna hemelektronik, resor, bilar, kontanter, mat och mycket mer. Du kan även vinna på lottens serienummer.

En bingolott kostar 50 kronor och ges ut av Folkspel. Om du missar TV-programmet kan du rätta din lott på nätet eller i butiken. Bingolotto har även en dubbellott som kostar 100 kronor. Om du vinner på en dubbellott får du dubbla vinsten. Om du vinner en Volvo får du alltså två Volvobilar.

Postkodlotteriet

Postkodlotteriets lott är en lott som du prenumererar på vilket kostar 150 kronor i månaden. Ditt lottnummer är din postkod, det vill säga ditt postnummer plus din gatukod plus ditt personliga nummer.

6 dagar i veckan dras ett postkodnummer. Vid 5 av dragningarna vinner en person 10 000 kronor och vinnarens grannar vinner 1 000 kronor om de är med i lotteriet. En gång i veckan vinner alla deltagare på en gata 100 000 kronor var. En av vinnarna får dessutom en bil. Alla andra deltagare som har samma postnummer vinner 10 000 kronor var.

Tre gånger om året har Postkodlotteriet dragningar som kallas för Grannyra. Vid dessa dragningar får deltagarna på ett och samma postnummer dela på många miljoner kronor.

Postkodlotteriet har också ett antal extradragningar. Lotteriet delade till exempel ut 100 stycken bilar under en period och under 14 dagar delades 1 miljon kronor om dagen ut till lyckliga vinnare.

Du kan se postkodlotteriets dragningar på nätet och på TV.

Kombilotteriet

Kombilotten kostar 200 kronor och då är du med i 4 fredagsdragningar där du har chans att vinna 1 miljon kronor. Dessutom är du med i flera andra dragningar. Kombilotteriet delar ut över 60 000 varuvinster under en lottperiod, vinster som bilar, båtar, husgeråd, hemelektronik, resor, kontanter och mycket annat.

Du har också chans att vinna kombilotteriets Jackpott som alltid är minst på 4 miljoner kronor. Lotten ges ut av SAP och SSU.